Informatie

Fotoclub Maasland is opgericht in 1992 en heeft op dit moment meer dan 20 leden.          Of je nu beginnend, gevorderd of professioneel bent, als je maar passie hebt voor fotografie. Misschien wil je jouw camera gewoon beter leren kennen of wil je jezelf laten inspireren en uitdagen? Het is allemaal mogelijk. Als dit je aanspreekt, dan is Fotoclub Maasland misschien wel de vereniging voor jou. We zijn een leuke club met actieve en gemotiveerde leden, die fotografie als passie hebben en er vanuit gaan dat we met elkaar iets moois en gezelligs opbouwen. Alle soorten fotografie komen aan bod en er is ruimte om van elkaar te leren, elkaar te ondersteunen, aan te moedigen en te helpen.

Programma                                                                                                                               Ons seizoen loopt van september tot eind mei. Elke woensdagavond hebben we een clubavond van 20.00 uur tot 22.30 uur met een gevarieerd programma, waar alle aspecten van de fotografie aan bod komen. Voor het programma van dit seizoen kunt u naar de pagina “Info voor leden” gaan.

Locatie                                                                                                                                                Ben je nieuwsgierig geworden, kom gezellig een keer langs op woensdagavond. De deur is open om 19.30 uur en er is gratis parkeergelegenheid. Neem wel van te voren contact op, want soms zijn we op pad.

Je kunt ons vinden in:

De Oude Pastorie
Kerkplein 11
3155 AM Maasland

Lidmaatschap en contributie
De contributie bedraagt EUR 125,00 per jaar, inclusief lidmaatschap van de Fotobond.

Contact                                                                                                                                              Voor vragen en/of informatie,  neem dan gerust contact op. Je kunt hiervoor een mailtje sturen naar secretaris@fotoclubmaasland.nl