Informatie

Geschiedenis

Fotoclub Maasland is opgericht in 1992 in Maasland door een aantal passievolle amateur fotograven die fotografie als passie hebben en er vanuit gaan dat we met elkaar iets moois en gezelligs opbouwen. Alle soorten fotografie komen aan bod en er is ruimte om van elkaar te leren, elkaar te ondersteunen, aan te moedigen en te helpen.

Door de jaren heen werden de clubavonden op verschillende locaties gehouden, op dit moment houden we onze clubavonden op de volgende locatie:

De oude pastorie
Kerkplein 11
3155 AM Maasland

Onze Doelstelling
Het doel van de club is om ervaringen op fotografisch gebied met elkaar te delen en om van elkaar te leren. Dat gebeurt vooral door het bespreken van elkaars werk. Wij hechten veel waarde aan een gezellige en ongedwongen sfeer.  Wij zijn geen opleidingsinstituut en bieden dan ook geen fotocursussen waarin je leert om te gaan met je camera. Dit is een kwestie van doen en durven. Oefening baart kunst!

Programma                                                                                                                              
Ons seizoen loopt van Begin september tot eind mei. Om de 2 weken hebben we een clubavond van 20.00 uur tot 22.30 uur met een gevarieerd programma, waar alle aspecten van de fotografie aan bod komen. 
Zie ons programma overzicht onder het kopje agenda